Thursday, November 19, 2015

PERMOHONAN INED e-PJJ/PLK UiTM DIBUKA.

hai korang..

hellooo hellooo...

permohonan E-PJJ / PLK kemasukkan Mac 2016 dah dibuka semalam 18/11. semalam Johor cuti so, hari ni naik opis baru aku update. kekawan yang mana nak future study mungkin ni salah satu tempat pilihan anda!.





make sure baca fulu syarat kelayakkan. but uolz dont worry, biasanya student PJJ ni banyak kelonggaran syarat. yang penting try! 


boleylah pilih course ape yang korang berkehendak.


lebih kurang macam kite nak isi resume ek. kekekeke. 

okla korang gud luck!!





4 comments :

Unknown said...

Assalamualaikum.
Waktu belajar PJJ dengan PLK sama ke?
Sebab dengar macam di selaraskan, buat hujung minggu?

azi nur said...

wsalam. same je plk n pjj waktu belajarnya still hujung minggu. lama dah....

Unknown said...

Ok ke belajar plk? Sebab saya apply intake mac2017. Berapa tahun ye? Yuran satu sem berapa?

azi nur said...

best!. u should try! tempoh belajar refer pada course kita sama juga mcam yuran. bergantung berpa bayak subjek u ambil untuk satu semester. gd luck!